Over ons

Even voorstellen:

Yvonne Maneschijn, onze bedrijfsleidster

Hans Nijhof, onze eerste kok

Samen met een aantal vaste mensen in de bediening vormen zij de de kern van het team van Brasserie De Mölle.

Brasserie De Mölle

In september 2016 kwam het voormalige hotel, café en restaurant de Exelse Molen te koop. Om deze ontmoetingsplaats voor Exel te behouden, besloten een aantal inwoners om het pand en de grond te kopen. Door aandelen en certificaten te verkopen aan de gemeenschap, zijn er veel mensen betrokken en ook een stukje mede-eigenaar van Brasserie De Mölle.

In het pand bevindt zich ook  het dorpshuis, alwaar de bewoners bijeenkomen om te kaarten, een spelletje rummikub te doen, boeken te ruilen, bloemstukken te maken en te vergaderen.

Met het verder upgraden van de locatie, de diverse verbouwingen en een gemotiveerd team werken we aan het verder uitbouwen van Brasserie De Mölle.

Dit alles ten dienste van de Exelse samenleving en verenigingen, zodat de voorzieningen met horeca- en dorpshuis/gemeenschapsruimtes op een solide basis behouden blijven voor de toekomst

Wat is er nog meer

Wij hebben een grote zaal, met een nieuwe bar, waar een feest kan worden gehouden van 30 tot 250 personen. Ook is de toiletgroep volledig vernieuwd.

Op de 1ste verdieping is een nieuwe vergaderzaal met een geluidswerende wand en alle moderne apparatuur.

In het café kunt u terecht voor een hapje en een drankje, lunch en diner.

Ook kunt u hier biljarten.

Wat zijn onze plannen

Het komend jaar zal het café worden verbouwd.  Het biljart wordt  verplaatst waardoor er ruimte ontstaat voor een lounge gedeelte om heerlijk te zitten. Houten vloeren en een podium met balustrade verhogen de sfeer. Hier zullen ook bandjes gaan optreden.

Met een groep actieve vrijwilligers worden alle verbouwingen en aanpassingen uitgevoerd.

Iedere zaterdag wordt er volop geklust om de Brasserie in topvorm te brengen en te houden.