Wandelen en fietsen

Brasserie De Mölle is een uitstekend uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten rond Exel, op  Landgoed Ampsen, Landgoed Verwolde,  en de tussenliggende natuurgebieden.  Je kunt zelf een wandeling of fietstocht bepalen maar er zijn ook een aantal beschreven routes beschikbaar. In de Brasserie hebben we een drietal wandelingen geprint voor u klaarliggen. Eén van 4 km en één van 13,5 km en de hieronder beschreven wandeling van 6,5 km.

Hieronder vind je enkele mogelijkheden:

Wandeling 6,5 km: Heeren van Ampsen

Deze sfeervolle wandeling voert je over het Landgoed Ampsen langs bijzondere plekken en door mooie natuur. Middels een gedetailleerde routebeschrijving kun je de route zelf vinden en krijg je onderweg aanvullende cultuurhistorische informatie. U kunt de route desgewenst vergroten door lussen over het Landgoed Ampsen toe te voegen. (zie kaart) De route begint en eindigt bij Brasserie de Mölle. Kaart en route beschrijving kun je hier downloaden;

wandeling Heeren van Ampsen 6,5 km    (volg de link)

BEO Jubileumroute 7 km 

Deze wandeling voert langs bijzondere plekken rondom Exel. Hieronder kun  je de routebeschrijving downloaden:

Exel BEO Jubileum wandeling 7 km    (volg de link)

Wandelroute Rondje Exel  16  km en Fietsroute Dortherbeek 53 km

De wandeling verbindt Ampsen en Verwolde met elkaar. De fietsroute is een grote ronde rondom Exel.  De grote routekaart hangt aan de gevel van Brasserie De Mölle en is hieronder te downloaden:

Wandel- en fietsroute Rondje Exel en Dortherbeek (volg de link)